A început de mic sa scrie versuri pe hârtie fără sa știe unde urma sa ajungă sau cât de mult avea sa îndrăgească asta, acum după 80 de piese scrise… Atunci avea 14 ani si ca un “Lup singuratic” din “Umbra orașului, Cisnădie” tintea sa-si urmărească visul “La americani”… Pe la 16-17 ani camera lui arata a studio improvizat unde incepeau înregistrările… zeci de duble, negative de pe net, mixuri, instrumente, colaborări cu alți nebuni/copii pasionați de muzica rap…zi după zi, după zi…
Versurile lui nu se repetau 2 câte 2 la nesfârșit si nici nu-s “comerciale” cu “la la” si “Bam Bam”, sunt mesaje care cu adevărat contează pentru cine vrea sa le audă.
Au urmat zilele de “glorie”: concerte locale si in orașele din jur, baluri la liceu, deschideri de festivale, îmi amintesc si de ziua in care i-au dat piesa pe “Radio ZU”… mandra de fiecare data sa il văd… sa il vad cum se transforma pe scena si cum e in elementul lui acolo si straluceste… la varsta aia, putea sa aiba anturaje “dubioase” si sa deraieze de la drum… insa el nu.
A avut multe incercari, multe urcusuri si coborasuri, acum are un job..ca fiecare dintre noi..dar cel mai motivant e ca nu a renuntat. Nici la el, nici la visul lui. Gasesc ceva maret in asta.
In plus are si tovarasii cu el: oameni faini cu care face echipa si impreuna stiu incotro se indreapta si ce schimbare vor sa faca in lumea asta.
Ma inspira oamenii care pun pasiune in ceea ce fac si nu renunta niciodata la visul lor… ce este mai bun cu siguranta urmeaza sa se întâmple.
El este fratele meu, Basil Vio si astazi a lansat piesa”Munca, munca, munca” ce transmite o realitare crunta a zilelor noastre.

Acum uite-te in jur…pe tine cine te inspira?

“Muncă Muncă Muncă [ Videoclip Oficial 2020 ]”

#newsingle #muncamuncamunca #mybrother#myinspiration#whoinspiresyou#lookaroundyou

Text : BasilVio Mix / Master : BasilVio

Înregistrată la Linia De Producție

Figuranți : Andreea Hampu , Adrian Florea , Sorin Stama , Dan Gligor , Ciprian Olteanu.