Vara aceasta mi-am luat inima în dinți și am pus în aplicare un alt vis scris undeva într-o agendă. Simțeam că pot face asta și că este momentul potrivit de a face un pas în față. Pentru că viziunea mea este să fac din Poftă de viață un concept mai complex care va cuprinde diverse activități, am început prin a susține primul “Workshop pentru Poftă de viață și Stare de bine”. Am creat programul pentru acest atelier în ideea de a ne acorda nouă un timp de răsfăț și relaxare, dar și pentru a redescoperi care sunt lucrurile cu adevărat importante în viețile noastre.

Persoanele care mă cunosc știu cât de mult îmi place să fac asta- să moderez workshopuri- așa că m-am gândit să realizez ceva prin care să ajut câtuși de puțin oamenii, chiar și cu un zâmbet din inimă. Așa a prins aripi “proiectul” de workshop’uri pentru Poftă de viață. Deja după a patra ediție, pot spune că acesta își atinge mereu scopul și de fiecare dată s-au strâns bani pentru anumite cazuri sociale.

De ce să fii acolo?

Se spune că: “Nu ne oprim din joacă atunci când îmbătrânim, ci îmbătrânim când încetăm să ne mai jucăm.”

Pentru a lua o pauză de tine. Pentru a te colora în cazul în care ți-ai pierdut din strălucire. Pentru a bucura copilul din tine, pentru a socializa și a redescoperi lucrurile care te luminau. Pentru relaxare și reconectare cu simțurile tale.

(Re)descoperă entuziasmul, energia și bucuria vietii prin joc si joacă.

Cum arată un astfel de workshop?

Deși nu vreau să expun totul pentru că multe și-ar pierde din efect și farmec- în plus îmi place și sa stârnesc curiozitatea-, workshopul cuprinde:

Jocuri de destindere și energizare, exerciții de stimulare a simțurilor și imaginației, exerciții de Mindfulness și conectare cu sinele și grupul.

După cum spuneam la fiecare workshop, pentru mine Pofta de viață nu este doar despre a râde încontinuu sau de a ajunge la o fericire “de suprafață”, ci este despre emotii, despre a ne găsi echilibrul și armonia din noi, de a fii bine, de a reuși sa vedem și să trăim bucuria autentică și reală, de a știi să apreciem lucrurile mărunte- dar atât de importante.

Locația

Am pus o mare importanță pe cadrul în care țin acest workshop pentru că îmi doresc ca acest cadru să fie unul primitor, cozy, să inspire și să ofere o energie bună oamenilor. Pentru acest lucru mulțumesc gazdelor de la Casa Agora Cisandioara și acasă KarinGündisch. Pentru mai multe poze ale locațiilor, căutați pe instagram contul pofta.deviata.

Cum a fost pentru mine până acum?

Fiecare workshop m-a lăsat fără cuvinte prin oamenii pe care i-am întâlnit. Asta m-a convins fiecare sesiune- că oamenii sunt AMAZING! și extraordinari și fiecare are o poveste. Am avut multe lucruri de învățat de la oamenii care au fost pana acum la workshop și le sunt recunoscătoare. Este un sentiment bun și când afli că ceea ce faci contează și îi ajută- pe mine asta ma “hrănește”.

Un mare Mulțumesc prietenilor și familiei pentru participare și susținere. Asta a contat foarte mult pentru mine, sprijinul și încurajarea lor- și ei sunt minunați.

Cum s-au simțit participanții?

  • ❤️ Foarte fain a fost, pe langa distractie, eu am avut si ceva constientizari venite la fix, asa ca iti multumesc mult pentru tot 🙏🤗
  • Hello! Multumim Ana pentru ca ne.ai adunat frumos!💙Multumesc fetelor pentru ca astazi m-ati ajutat sa descopar lucruri noi despre mine! Va imbratisez!🤗
  • Multumesc frumos pentru tot si tuturor fetelor🤗😁. A fost o experiență de neuitat la care nu m-as fi așteptat. Multumesc din nou!🤗
  • Când sunt depășite așteptările ai convingerea lucrului bine făcut! Mulțumim @⁨Ana-Maria⁩! Datorită ție și din cauza ta 😀 a fost un eveniment care a ajuns până la suflet și l-a uns frumos 🤗Într-adevăr și gașca de fete a fost pe măsură! Superlativ totul 🤗Plăcinta?! Nu mai zic cat a fost de bună 🙉😉😄🤫Super-multumiri 🤗
  • Eu abia aștept varianta 2.0!Oameni faini, energie bună și o gazda pe cinste! Mulțumim Ana!
  • Recomand! Pentru mine a fost cu de toate de la bucurie simpla,voie buna la emotii, autocunoaștere, conștientizare și mindfulness la superlativ e musai un 2.0 și o aprofundare. Big up Ana!
  • Nu e un workshop. Este o experienta care ar trebui sa facă parte din rutina fiecărui om. Ne scoate din zona de confort și ne aduce aminte cum e sa te simți copil. Recomand din suflet. Din grupul tinta face parte oricine dorește o pauza de la activităţile zilnice, indiferent de vârstă sau sex 😊
  • Am ajuns aici fara ca dorinta sa vina de la mine ci dupa o propunere a pretenei mele. Am zis da din start pentru ca era ceva nou pentru mine. Tot ce pot sa spun este ca ma bucur enorm ca am fost, a fost atat de magic si curat tot. Am plecat cu minteacurata si piele de gaina.
  • Experiența @pofta.deviata mi-a adus bucurie, conexiune, conștientizare şi bineinteles a ajuns la mine in momentul potrivit alături de oameni frumoși și deschiși către cunoaștere și descoperire. Cu siguranta imi doresc sa mai particip si la alte workshop-uri organizate de Ana cu mare drag va recomand sa gustati din experienta.
  • Am participat la acest Workshop. Vreau sa spun ca, atmosfera a fost cum nu m-am așteptat (de Vis). Am avut plăcerea să cunosc oameni noi (faini, faini) pe care imi doresc sa-i revăd. Am avut parte de trăiri wow de autocunostere de conștientizare, de bucurii, de râsete,de distractie cu oameni calzi.Recomand din tot sufletul si il astept pe următorul.

Următorul eveniment din același program va fi pe data de 11 octombrie. Urmărește pagina de Facebook și insta pentru a vedea detaliile și dacă simți că este pentru tine te aștept la workshop.