Se spune ca Frumusețea vine din interior. Aș putea spune că și pofta de viață, pofta de a trai și de a te bucura izvorăște tot din interior. Dacă însă interiorul este epuizat, lipsit de vitalitate, atunci si corpul fizic are de suferit si de pierdut momente frumoase.

“Joie de vivre” înseamnă sa trăiești în armonie și echilibru cu tine însuți și cu ceilalți, înseamnă atenția și prețuirea trioului corp-minte-suflet. Am descoperit că putem avea grijă de toate acestea la Zen Holistic Center, în Sibiu. Pentru că i-am trecut și eu pragul și tare mi-a plăcut, urmărindu-i activitatea și în mediul online, mi-am dat seama ce treabă frumoasă a făcut Radu. Cum a reușit să transforme un vis și un proiect “de facultate” în ceva calitativ, real, în continuă creștere și dezvoltare. După cum se spune că “cele mai frumoase mâini sunt mâinile care fac bine”, Radu trăiește acest mod de viață și cu siguranță își ajută și clienții să își găsească pofta de viață.

În secțiunea de mai jos avem un mini interviu cu Radu și povestea centrului Zen:

1. In introducere, te rog spune-ne ceva despre tine. Cine ești și ce îți place sa faci?

Numele meu este Radu Gligor. Am 31 de ani sunt terapeut maseur Spa terapii complementare și instructor de Yoga certificat. Îmi plac provocările de orice fel, de aceea practic si Metoda Wim Hof- respiratie conștientă si scufundare in Baia de Gheata. Este modul in care ma descopăr în fiecare zi. Am început să practic masajul în urmă cu 11 ani iar în ziua de azi consider ca aceasta terapie trebuie adusa la nivel de Arta. 

De-a lungul timpului m-am perfecționat în foarte multe terapii , atât corporale cât și faciale.Si cum se spune ca cele mai frumoase mâini sunt mâinile care fac bine, am ajuns să transform orice tehnică de masaj, orice formă de masaj la nivel de artă pentru că masajul este o comuniune între două persoane este, meditație în mișcare, felul în care ne mișcăm și bineînțeles felul în care respirăm .In toată experiența trăită pana acum am învățat că în viață este important să fii, nu să ai,  fiindcă dobândești compania oamenilor relaxați fără urme de stres care știu ce înseamnă frumusețea.

2. Cum a pornit ideea unui astfel de centru holistic?

Pasiunea pentru masaj a existat încă din copilărie în interiorul meu iar în anul 2010 am decis să devin maseur acreditat. Făcând toate aceste lucruri din pasiune nu am avut în plan să o duc la nivel de business, dar văzând cum se desfășoară lucrurile în timp mi-am dat seama ca este mult mai bine sa faci ceea ce îți place și am renunțat la ideea de a profesa în domeniul economic, eu absolvind Facultatea de Științe Economice, Finanțe Bănci.  Ideea de a dezvolta un business a pornit din Facultate când la materia “Management ” am avut de făcut un proiect în care trebuia sa ne înființam propria afacere, la care bineînțeles tema aleasa a fost Masajul. Proiect ” fictiv” dar care în același an, l-am și îndeplinit real. 

3. Ce servicii oferă centrul? (Din ce am văzut online par lucruri interesante/inedite cel putin în orașul nostru) 

Serviciile oferite la Zen Holistic Center sunt dintr-o gama diversificata: Masaj de relaxare si antistres; Masaj sportiv ; Masaj Lomi -Lomi;  Masaje faciale; Împachetari corporale;  Masaje de remodelare;  Electrostimulare; Terapii Ayurvedice;  Masaje Asiatice: Thai & TokSen; Sesiune de Yoga & Stretching ( individual și de grup); Meditații;  Masaj in cuplu; Masaj la 4 maini; Masaj cu bambus;  Terapia cu ventuze; Masaj bebeluși și femei însărcinate ; Reflexoterapie; Terapii pentru Suflet: Theta Healing, Access Bars

4. Care este viziunea pe termen lung a Zen Holistic Center? Unde îți propui să ajungi? 

Transformarea centrului de masaj și terapii complementare de azi într-un Centru Spa  si Centru de Terapii Ayurvedice reprezinta viziunea pe termen lung .

5. De ce crezi că în ultima perioadă oamenii au o nevoie tot mai mare de astfel de metode “zen”? 

Tot mai multe persoane în ziua de azi se confrunta cu cel mai mare ” virus” adică stresul. Sa nu uitam sa ne acordam cât mai  mult timp necesar refacerii organismului nostru.

Relaxarea înseamnă a lăsa de o parte toate grijile şi tensiunile şi de a lăsa ordinea naturală a vieţii să curgă prin fiinţa ta. Consider ca oamenii au nevoie cel mai mult de DETAȘARE.

6. Care sunt principalele beneficii ale serviciilor oferite de centru? 

Principalele beneficii ale terapiilor holistice sunt: relaxarea,  detensionarea,  interiorizarea,  acceptarea,  conștientizarea respirației și învățăm sa trăim în prezent.

7. Ce îți place cel mai mult la ceea ce faci? 

 Când faci ceva din pasiune, te odihnești muncind, asa este și în cazul meu. Petrecând aproximativ 10 – 11 ore pe zi la centru,  acesta este o a doua casa.  Imi place ofer oamenilor relaxarea de care au nevoie. Imi place sa motivez oamenii prin cuvinte de încurajare, îmi place sa ma conectez  cu energia lor în cel mai bun și elevat mod.
Corpul nostru este un templu al frumuseții, sa avem grija de el ….este singurul loc în care trăim! NAMASTE !

Pagina oficiala a centrului : AICI