Au trecut deja 7 zile din noul an- ca de fiecare data imi place energia care vine cu noul an, dar anul acesta stiu ce nu o sa fac:

Anul asta nu-mi impun dorinte si rezolutii nerealiste care sa ma forteze si frustreze mai mult decat sa ma incarce pozitiv. Sunt o visatoare de fel, dar o doza de realitate in setarea obiectivelor pe noul an uneori nu strica. Am invatat ca visurile se construiesc pas cu pas, calitativ nu cantitativ.

Anul asta nu ma mai grabesc si nu imi umplu/planific minutios timpul. Anul acesta iau timpul in favoarea mea si in loc sa simt ca fuge, o sa curgem impreuna.

Anul asta nu fac lucrurile pentru ca “asa trebuie” sau sunt in trend, nu-mi consum energia pentru lucrurile pe care nu le pot controla, ci pentru ca sunt spre binele meu sau al persoanelor dragi din jur.

Anul asta nu-mi doresc prieteni multi si noi, ci vreau sa stiu mai multe despre cei vechi si familie. Imi doresc relatii de prietenie autentice, reale si transformationale.

Anul asta nu-mi doresc bani multi, ci imi doresc sa fiu de succes. Pentru mine definitia succesului este sa fac ceea ce imi place pe plan profesional in timp de sunt implinita pe plan sentimental si rasplatita pe plan material.

Anul asta nu-mi las ideile creative sa scape, nu ma descurajez usor sau ma pierd in detalii. Anul asta cred in mine si indraznesc mai mult.

Anul asta renunt la asteptarile nerealiste proiectate in mintea mea despre alte persoane. Anul asta asteptarile sunt de la propria-mi persoana.

Anul asta nu ma voi gandi prea mult la cat de mult am gresit in trecut refacand scenarii in cap adaugand si overthinking. Anul asta traiesc conectata la prezent.

Anul asta nu-mi voi incrunta fruntea si nu-mi voi face atat de multe griji. Anul asta imi doresc zambet, detasare, relaxare.

Anul asta nu-mi doresc o transformare a Romaniei. Anul asta imi doresc ca Romania noastra sa fie frumoasa, ca natura sa traiasca in continuare in pace si armonie.

Anul asta nu mai iau totul personal si nu ma las atat de usor afectata de intamplarile exterioare. Anul asta este despre lectii invatate cu rabdare si blandete.

Anul asta nu va fi definit doar de un cuvant- 365 de zile nu pot fi acoperite doar de un cuvant. Eu imi doresc ca 2023 sa fie definit de cuvintele: iubire, recunostinta, bucurie, libertate, afectiune, profunzime, autenticitate, lumina, frumusete, curaj, apreciere, acceptare, entuziasm, jovialitate, optimism si prosperitate.