Data viitoare cand iesiti in lume, opriti-va si concentrati-va. Incercati sa fiti prezente in bucuriile simple pe care le descoperiti atunci cand sunteti prinse in treburi banale, de fiecare zi. Deschideti ochii la posibilitatile de a gasi fericirea in activitatile simple si familiare, precum cumparaturile, gradinaritul, gatitul, cateva clipe in parc pe o banca, un picnic, baia sau chiar dereticarea prin casa. Da, chiar si maturatul prin bucatarie poate sa va aduca “joie de vivre”, daca nu va grabiti si va concentrati asupra ritmuluisi a miscarilor maturii, a fosnetului soptit pe care aceasta il produce si a felului in care gestul va leaga de atatea persoane dinaintea voastra, care si ele au maturat o podea de bucatarie. Si daca va imbracati “conform rolului” si va legati o basma pe cap, veti adauga experientei o nota de haz si fantezie.

O data pentru totdeauna, renuntati la asocierea dintre bani si fericire. Gasiti experiente care va fac fericite, dar care nu va costa nimic. Oferiti-va ragazul necesar sa va constientizati sentimentele si faceti o nota catre voi insiva atunci cand gasiti ceva simplu, care va aduce o mare bucurie.

Sursele fericirii sunt diferite pentru fiecare persoana, asa ca e important sa retineti unde traieste propria voastra “joie de vivre”.

Fiti creative cu putine resurse. Bucurati-va de clipele banale din mariaj, dintr-o prietenie sau dintr-o relatie. Fiti jucause. Fiti generoase cu voi insiva.

Si, in sfarsit, dansati.