E timpul sa ne pastram luciditatea si optimismul… sa fim fericiti din lucruri mici, sa ne iubim mai mult familia, sa ne dam seama ca putem trai si cu putin si sa apreciem mai mult tot ce avem. Acum ne uitam in spate si ne dam seama cat de liberi eram, dar nu apreciam. Cat de multa frumusete era in jurul nostru, dar noi nu o vedeam, ce speciale erau momentele cu oamenii dragi, dar noi nu acordam destula atentie.

Statul in casa, faptul ca nu am mai avut contact cu lumea exterioara, nici cu familia, a avut clar impact asupra mea. Am zile in care am fost ca pe un rollercoaster: speriata, fricoasa … sau zile in care sunt foarte energica si bucuroasa. Am invatat multe, zic eu, din statul asta in izolare si am incercat sa apreciez acest timp si sa il fructific cat se poate de bine. Stiam ca eu si Razvan nu suntem cei mai mult la „statul in casa” si multa lume ne intreaba cum rezistam pentru ca eram mai mereu plecati. Ne place sa fim creativi si sa nu lasam rutina si monotonia sa ne traga in jos si sa ne duca in stari joase.

Asadar, mintile noastre sunt creative si se adapteaza repede oricarei situatii, asa ca am inceput sa facem lucruri pe care nu le faceam inainte:

  • Am inceput sa gatim acasa si facem asta cam in fiecare zi. Nu sunt retete fenomenale, insa pentru noi chiar a fost o reusita faptul ca am inceput sa gatim acasa si suntem surprinsi ca ne si place ce facem;
  • Ne amuzam cand recreem anumite scene epice de film, desene sau chiar pe noi din vacante.
  • Am facut Quiz-uri cu prietenii nostri- concursuri de cuplu sau de cultura generala care parca ne-au adus mai aproape.
  • Am pictat mai mult: mi-am propus sa fac cateva cadouri pentru persoane dragi care ma inspira

  • Am inceput sa fac sport in fiecare zi, daca nu mergem zilnic cu bicicletele aici in padure (cu declaratiile in dinti), facem exercitii acasa. Incercam sa ne bucuram de natura din fata noastra.

Pe de-o parte chiar pot spune ca aceasta perioada ne vindeca, ne face sa apreciem mai mult casa noastra, pe oamenii de langa noi, sa gasim frumosul in fiecare zi chiar aici in locul in care suntem.