Entuziasm, bucurie, nostalgie, fluturi in stomac si infinita recunostinta.

1 an de cand suntem la carma vietii in doi, 1 an de cand am trait ceva unic si inedit. Inca am multe emotii cand ma gandesc la aceasta zi. Acum un an ne-am unit destinele intr-un ‘DA” spus in Marea Neagra- Bulgaria, mai exact la coordonatele Lat. -43 43.212 N-Long.-02838452E – cam asta scrie si pe certificatul nostru de casatorie 🙂

Ziua a inceput foarte devreme dimineata, cand am plecat din Sibiu cu 3 masini, spre aventura vietii noastre. Ne-am luat parintii, jumatate din nasi si fratii si am pornit spre cununie. In afara de nasi si noi, nimeni nu stia unde urmeaza sa facem nunta, tot ce stiau era ca trebuie sa se imbrace in alb. A fost foarte amuzant si placut sa ii surprindem pe ai nostri cum incearcau sa ghiceasca ce o sa facem si stateau cu sufletul la gura pe masura ce ne apropiam de mare. Velierul a fost ceva total neasteptat pentru ei.

Desi totul a fost bine planificat, am avut parte de provocari si surprize pe toata durata zilei, de la vreme instabila, la drumuri neplanificate pentru acte in mojlocul raliului Mangaliei, dar am trecut peste toate. Ideea initiala a fost de nunta pe plaja, dupa care, dupa ceva cautari pe net Razvan l-a gasit pe Cristi Uncescu, super om si skipper-ul care avea sa fie si primar pentru o zi :). Astfel, ideea a prins contur si noi am fost foarte entuziasmati ca exista asa ceva si ca daca te cununi pe mare, poti sa o faci in perfecta legalitate si cu multa distractie. Acum, cand ma uit in spate, nici ca puteam lua o decizie mai buna cu privire la cununia civila.

“Efectul Cristi” – sun and rainbows

In jur de ora 14:00, ne-am pregatit barca cu ornamente, gustari si bautura si am plecat din portul Limanu, Life Harbour Marina. Am fost 11 persoane- limita pentru velier- plus skipperul. Eu si Razvan eram foarte emotionati, la mine se vedea pentru ca abia legam o propozitie coerent, genunchii imi tremurau incredibil de tare si eram putin irascibila :), dupa momentul de mai jos, m-am calmat.

Dupa ce am intrat pe teritoriul Bulgariei, singuri pe mare plutind, cu nasii, martorii si cerul alaturi, Cristi s-a echipat corespunzator si cu puterea care a fost investita in el, ne-a declarat Sot si Sotie.

“Da!” – suntem la carma vietii noastre

Marea ne-a oferit un spectacol genial si romantic, pentru care nu am cuvinte acum, am avut parte de valuri, cer inundat cu nori pufosi, curcubee, soare, putina ploaie si un apus superb. Am simtit ca si cum a fost mai mult de o zi, datorita intensitatii emotiilor si pentru ca tot ce traiam noi era cu adevarat special.

Nunta pe plajă nu mai e de mult o noutate. Tinerii au găsit un alt loc romantic unde să-şi unească destinele: pe mare. Covorul roşu a fost înlocuit de valuri, iar ofiţerul stării civile de căpitanul velierului.

Si pentru ca mamaia si-a dorit foarte mult sa ne vada, se pare ca dorinta i-a fost ascultata, pentru ca in port a fost o echipa de reporteri care filmau un team building, dar se pare ca si noi am fost un subiect destul de bun, asa ca ne-au luat si noua un interviu. Asa, ne-a vazut si mamaia la TV :).

https://observatornews.ro/social/casatorie-tineri-sibiu-velier-mare-292825.html

Ador rochita mea este facuta la comanda de Ana Bunaciu , iar super ideea cu tenesii vine de la Atelier Creativ.

Aceasta a fost povestea cununiei noastre …O poveste cu “Si au trait fericiti pana la adanci batraneti”. Nu stiu cand a trecut deja un an, dar a fost cel mai bun an ever.