“Mi-a fost de ajuns o clipă să te știu, o viață și ceva lângă tine vreau să fiu”.

Aș putea să te privesc veșnic, să îți simt pielea subțire, delicată și perfectă pe pieptul meu. Să îmi trec degetele peste conturul feței tale și să te alint cu cele mai dulci vorbe.
Să te prind de fălcuțele moi, să îți sărut ochișorii negri în care mă pierd și să îți admir forma buzelor perfecte. Să îmi ții degetul strâns în mânuța ta și să mă minunez de tălpile minuscule și fine. Să te adulmec adânc simțind mirosul de bebeluș și să te privesc cum dormi și visezi. Să îți surprind zâmbetul pur după fiecare “masă”. Să îți ascult respirația și să fiu recunoscătoare Cerului pentru că te avem. Să te învălui în nenumărați pupici și în mii de îmbrățișări. Să îți fac poze neîncetat, să îți surprind fiecare gest, fiecare grimasă și totul să îmi rămână în memorie. Să ne bucuram treptat de tot ce primim și să trăim împreună tot prezentul. Să am poftă de tine. Brațele mele să-ți fie casă. Always and forever.

Cine e de vină că nu mă mai satur de tine și că m-ai cucerit de la prima privire? Orice așteptări aș fi avut în legătură cu tine, ele cu siguranță mi-au fost depășite atunci când ne-am cunoscut. Un omuleț pur care abia ajuns în această lume, are puterea de a fermeca și cuceri instantaneu. O făptură atât de mică, dar care mă învăța ce înseamnă iubirea nemărginită, care mă face să cred în minuni și în frumusețea adevărată a vieții. Cineva mic, dar intens și real… Si fantastic… 3kg și 53 de cm de iubire, dulceață, creativitate, puritate…

Te așteaptă o întreaga lume pe care să o creezi. Eu îți voi fi alături, noi îți vom fi alături bebe Filip.