1. Ne poți spune câteva lucruri despre tine, pentru cei care nu te cunosc încă?

Eu sunt Carmen Popianoș, mic întreprinzător sibian, ce simte nevoia de a se exprima, de a-și materializa visurile. Viața mi-a adus diferite oportunități, pe care le-am îmbrățișat cu pasiune, curaj, dar și multă muncă, perseverență. Când mă plafonez și nu mai întâmpin provocări, simțind mai degrabă că am de realizat o muncă apăsătoare, atunci știu că este cazul de o schimbare, de o reinventare.

2. Brandul tău este din ce în ce mai cunoscut în Sibiu și nu numai. Cum a început Carmen Popianos Creations?

Am inceput cu micul meu brand, ”Carmen Popianoș-fine manufactured creations”, într-un moment de pauză, după încheierea unui capitol din domeniul de beauty, care m-a pasionat mulți ani. Deși îmi mergea foarte bine și făceam multe cliente fericite, eu simțeam ca stagnez și am început sa îmi doresc mai mult timp liber. Este foarte important să ne ascultăm sufletul, să îi dăm timp și odihnă, pentru a ne îndruma spre calea potrivită.

3. Ce îți place cel mai mult la ceea ce faci?

În momentul de față, administrez salonul meu de suflet, Mohini Boutique Salon, promovându-l cu mare drag. Cu ajutorul unei echipe de profesioniste, oferim un pachet complet de servicii de înfrumusețare. Universul meu este perfect completat de activitatea creativă, ce m-a transformat într-un artizan, având menirea de a crea o diversitate de cadouri, decorațiuni și produse naturale de îngrijire a pielii, cu dorință permanentă de inovare.

4. Cum reușești sa te adaptezi tot timpul și sa adaugi lucruri noi pe care le oferi? 

Adaptarea vine în mod natural, sunt o persoană ce mereu dorește să experimenteze, munca în serie nu mă reprezintă. Creațiile mele sunt unice, acestea transpunând personalitatea și sufletul meu.

5. Care este cea mai faina lecție pe care ai învățat-o de când ai aceasta afacere începută din pasiune? 

Lecția mea constă în faptul că trebuie să ne ascultăm sufletul, să nu ne lăsăm conduși de siguranța unui loc de muncă ce ne apasă, în detrimentul pasiunilor. Ideal este ca, din pasiune, să se nască o afacere. Pasiunea atrage după sine venituri, în niciun caz, veniturile nu atrag pasiuni. Așadar, atunci când urmărim activitatea cuiva, este inutil să irosim timpul încercând să o copiem, în speranța succesului. Trebuie să ne descoperim autenticitatea.

6. Ai avut parte de critici sau de momente în care au vrut sa renunti la ceea ce faci?

Evident, atunci când ai curajul să fii diferit, lumea te judecă. Însă, eu mă simt împăcată cu mine, îmi cunosc menirea, și pot spune că încep să cunosc propria rețetă a unei vieți fericite.

7. Ce înseamnă pentru tine sa ai pofta de viata sau propriul “joie de vivre”?

Pentru mine, ”Joie de vivre” înseamnă o viață bazată pe valori nobile, pe bunătate, libertate, creativitate. Tot ceea ce creez îmi aduce bucurie, îmi place să mă înconjur cu lucruri frumoase, cu aer vintage. Mereu îmi admir creațiile, mă bucur de ele, iar pregătirea, fotografierea și împachetarea lor reprezintă un adevărat ritual. Astfel, pot oferi clienților o experiență creatoarea de bucurie.