In 1 martie 2020, am facut public blogul si a fost un moment de o mare importanta pentru mine. Acum, dupa trei ani, 118 articole publicate, 16 workshop-uri marca “Pofta de viata” imi dau seama ca nu m-am indepartat de visul cu care am pornit, ci l-am facut si mai mult sa infloreasca si sa ma implineasca. Totul a plecat de la “joie de vivre” si in primul articol am explicat asta.

Prin Pofta de viata imi propun sa transmit energie cat sa mutam muntii, bucurie cat sa dea pe afara si recunostinta cat sa ne inunde corpul.

Pofta de viata e lumina si bucuria care izvoraste din noi. Cheful nebun de a trai cu entuziasm si drag, cand privim totul cu detasare, cu dragoste si cand ne conectam la lucrurile care conteaza cu adevarat in viata noastra.

Pofta de viata este atunci cand vad frumusetea lucrurilor simple. Pofta de viata este cand privesc viata ca si cum totul este un miracol.

Pofta de viata este cand realizez ca omul e ARTA si orice face el poate fi vazut cu “wonder glasses”

Pofta de viata e cand ma ascult pe mine, cand imi dau voie sa ma joc si sa fiu eu insami.

Pofta de viata vine cand fac lucrurile care ma implinesc si imi ofera energie.

Pofta de viata vine din relatiile sanatoase si fericite pe care le am cu ceilalti, dar si in relatia cu mine.

Pofta de viata inseamna Bucurie, Autenticitate, Libertate de exprimare, trairi emotii, conexiune cu sinele si ceilati, conectare cu natura, Frumusete, Naturalete, Jovialitate si Flow.

Ce îmi propun in continuare?

Dobandirea bucuriei de a trai si dobandirea joie de vivre prin joc si joaca, activitati de timp liber, distractie, introspectie si mindfulnes.

“Joie de vivre înseamna sa iubești viata, sa iubești oamenii, sa iubești faptul ca trăiești, ca te simți viu. Înseamna sa zâmbești, sa fii tu însuți si sa te arați recunoscător pentru toate lucrurile frumoase din viata ta: faptul ca ești sănătos, ca poti sa auzi, sa vezi, sa mergi; sa fii recunoscător pentru toți oamenii minunați si iubitori; sa fii recunoscător pentru natura care ne înconjoară si tot ceea ce ne oferă ea. Înseamnă sa fii recunoscător pentru misterul vieții, pentru faptul ca suntem vii si respiram.. Joie de vivre înseamnă sa împarți cu alții, sa zâmbești, sa razi, sa-i faci pe oameni sa se simtă ceva mai bine atunci când sunt triști, sa te simți util, sa-i faci pe alții sa creadă în viitor. Înseamnă sa alegi sa fii autentic”